Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 300 g pandanrijst pak à 400 g
- 3 bosuitjes
- 1 schaaltje rundergehakt ca. 500 g
- 1 zakje kruidenmix gehakt 40 g
- 1 ei M
- 25 g boter of margarine
- 1 zakje roomsaus bieslook 39 g
- 300 g doperwtjes extra fijn
Instructies
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
- Gehakt mengen met helft van bosuitjes, gehaktkruiden en ei.
- Van gehakt kleine balletjes draaien.
- In braadpan boter verhitten en balletjes in ca. 15 minuten gaar bakken.
- Saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing en rest van bosuitjes toevoegen.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Intussen doperwten verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
- Saus over gehaktballetjes schenken.
- Serveren met rijst en doperwten.