Roergebakken paksoi met garnalen
Ingrediënten
- 1 pak mihoen (125 gram)
- 1 blikje ansjovis (48 gram)
- 2 struiken paksoi
- 2 ui
- 2 teentjes knoflook
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 2 bakje garnalen (à 125 gram)
- 2 eetlepels ketjap manis
Instructies
- Mihoen bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Ansjovis in kleine stukjes snijden.
- Paksoi in lengte doormidden snijden, harde stukken van stronk verwijderen.
- Rest in dunne reepjes snijden, wassen en droogslaan.
- Uien pellen, halveren en in halve ringen snijden.
- Knoflook pellen en snipperen.
- In wok olie verhitten.
- Ui en knoflook ca. 2 minuten roerbakken.
- Paksoi toevoegen en nog ca. 3 minuten roerbakken.
- Ansjovis, garnalen en ketjap toevoegen en goed meeverwarmen.q
- Serveren met mihoen.