Romige aardappelen met roodbaarsfilet

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 bosuitjes
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 roodbaars vers a ca. 250 g
  • 2 tomaat a 250 g
  • 1 aardappels 700 g
  • 1 Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane Kruiden 250 g
  • 1 ijsbergsla 200 g
  • 6 eetlepel(s) vinaigrette dressing

Instructies

  • Oven op 200 °C voorverwarmen.
  • Bosuitjes in dikke ringen snijden.
  • Roodbaars in 4 stukken verdelen.
  • In ingevette ovenschaal roodbaars, tomaatjes en bosui leggen.
  • Met zout en peper bestrooien en met olie besprenkelen.
  • Schaal in midden van oven zetten en vis in 15 minuten gaarbakken.
  • Aardappelschijfjes in 5 minuten gaarkoken, afgieten en Boursin erdoor scheppen.
  • Aardappels met Boursin al omscheppend 2 minuten verwarmen.
  • Sla met dressing mengen.
  • Roodbaars met tomaatjes, romige aardappelen en salade serveren.
  • Wijnadvies: Eugène Loron Mâcon Villages blanc
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis