Roodbaarsfilet met fruit
Ingrediënten
- 1 zak ovenfrites diepvries, 1 kg
- 2 roodbaars a ca. 225 g
- 1 eetlepel viskruiden strooibusje a 80 g
- 2 zakken broccoliroosjes a 300 g
- 50 g boter
- 1 bakje Hawaïsalade 300 g
Instructies
- Frites bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Vis droogdeppen en bestrooien met viskruiden.
- Broccoli in ca. 8 minuten beetgaar koken.
- Vier borden voorverwarmen.
- In grote koekenpan boter verhitten.
- Vis in ca. 3 minuten aan elke kant gaarbakken.
- Intussen salade laten uitlekken.
- Vis uit pan nemen en op warme borden leggen.
- In bakvet fruit ca. 1 minuut bakken.
- Fruit over vis scheppen.
- Serveren met broccoli en frites.
- Wijnadvies: Ernest & Julio Gallo Chardonnay