Roodbaarsfilet met fruit

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 zak ovenfrites diepvries, 1 kg
  • 2 roodbaars a ca. 225 g
  • 1 eetlepel viskruiden strooibusje a 80 g
  • 2 zakken broccoliroosjes a 300 g
  • 50 g boter
  • 1 bakje Hawaïsalade 300 g

Instructies

  • Frites bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Vis droogdeppen en bestrooien met viskruiden.
  • Broccoli in ca. 8 minuten beetgaar koken.
  • Vier borden voorverwarmen.
  • In grote koekenpan boter verhitten.
  • Vis in ca. 3 minuten aan elke kant gaarbakken.
  • Intussen salade laten uitlekken.
  • Vis uit pan nemen en op warme borden leggen.
  • In bakvet fruit ca. 1 minuut bakken.
  • Fruit over vis scheppen.
  • Serveren met broccoli en frites.
  • Wijnadvies: Ernest & Julio Gallo Chardonnay
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Vis