Roodbaarsfilet met groenteschotel
Ingrediënten
- 600 g ongeschilde krieltjes
- 2 zakken groentemix a 400 g
- 1 pakje Boursin 150 g
- 100 ml droge witte wijn
- 50 g boter
- 2 roodbaars a ca. 225 g
Instructies
- Oven voorverwarmen op 175 °C.
- Krieltjes schoonborstelen.
- Krieltjes en groente 6 minuten blancheren en goed laten uitlekken.
- Boursin met wijn losroeren.
- Groenten, krieltjes, roomkaasmengsel en zout en peper naar smaak in ovenschaal door elkaar scheppen.
- Schotel in midden van oven in 20 minuten gaar laten worden.
- In koekenpan boter verhitten.
- Vis bestrooien met zout, peper en bloem en in ca. 5 minuten bruinbakken.
- Serveren met groenteschotel.
- Wijnadvies: Rémy Pannier Chardonnay