Roodbaarsfilet met groenteschotel

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 600 g ongeschilde krieltjes
  • 2 zakken groentemix a 400 g
  • 1 pakje Boursin 150 g
  • 100 ml droge witte wijn
  • 50 g boter
  • 2 roodbaars a ca. 225 g

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 175 °C.
  • Krieltjes schoonborstelen.
  • Krieltjes en groente 6 minuten blancheren en goed laten uitlekken.
  • Boursin met wijn losroeren.
  • Groenten, krieltjes, roomkaasmengsel en zout en peper naar smaak in ovenschaal door elkaar scheppen.
  • Schotel in midden van oven in 20 minuten gaar laten worden.
  • In koekenpan boter verhitten.
  • Vis bestrooien met zout, peper en bloem en in ca. 5 minuten bruinbakken.
  • Serveren met groenteschotel.
  • Wijnadvies: Rémy Pannier Chardonnay
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Vis