Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 4 roti platen
- 750 gram magere runderlappen (in blokjes gesneden)
- 350 gram kousenband in stukjes gesneden (haricotsverts kan ook)
- 500 gram aardappels , (iets kruimig),(geschild, gewassen en in blokjes gesneden)
- 2 ui (gesnipperd)
- 1 stengel bleekselderij klein gesneden
- 4 tenen knoflook geplet en geperst
- 1 madame Jeanette heel laten! In een kruidenbol
- 1 rode peper klein gesneden
- 60 gram tomatenpuree
- 1 blik gepelde tomaten klein gesneden
- 30 gram kerrie masala
- 1 dessertlepel djinten =gemalen komijnzaad
- 3 kleine maggiblokjes de ouderwets in de geel-rode verpakking
- 4 laurierblaadjes in kruidenbol
- 4 ei
- 25 gram bloem
- peper
- 1 eetlepel(s) sambal oelek
- olie
- zout
Instructies
- Strooi peper en zout over de vleesblokjes en bestrooi met bloem.
- Doe de madame Jeanette en de laurierblaadjes in een kruidenbol.
- Meng alle ingrediënten met elkaar behalve de roti koeken, de laurierblaadjes, de madame Jeanette, de eieren, de sambal en de PAM spray.
- Doe alles in de Slowcooker samen met de kruidenbol.
- Zet de slowcooker 9 uur op low. Na 3 a 4 uur de kruidenbol eruit halen en alles even goed roeren, deksel er weer op en verder laten garen.
- Kook de eieren 5 minuten en laat ze afkoelen.
- Bak de eieren in wat olie met de sambal oelek op hoog vuur rondom bruin.
- Doe de eieren bij het vlees als het vlees klaar is.
- Eet smakelijk!