Rundvlees teriyaki met wilde rijst

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g wilde en witte rijst pak à 500 g
  • 2 uien
  • 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 300 g runderreepjes naturel
  • 1 zakje spitskool gesneden 300 g
  • 1 zakje peen julienne wortelreepjes, 150 g
  • ½ flesje teriyaki woksaus à 240 ml

Instructies

  • Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
  • Uien pellen en snipperen.
  • In wok olie verhitten en uien 3 minuten roerbakken.
  • Vlees toevoegen en nog 3 minuten roerbakken.
  • Groente erbij scheppen en nog 3 minuten roerbakken.
  • Woksaus erbij schenken en nog 1 minuut meewarmen.
  • Wokschotel over vier borden verdelen.
  • Met rijst serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten
Land van herkomst Japan