Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 zak Grand’Italia salade pasta casarecce koken volgens aanwijzing verpakking
- 1 ½ paprika kleur naar keus, klein gesneden
- 150 gram groene pesto
- 6 tot 8 eetlepels Remia 5 % vet fritessaus
- 3 blikjes tonijn in water uitgelekt
- 1 ui gesnipperd
- 1 kleine rode ui gesnipperd
- 150 gram gedroogde tomaat klein gesneden
- 1 potje kappertjes uitgelekt
- 1 blik ansjovis uitgelekt en klein gesneden
- 1 limoen het sap
- peper naar smaak
eventueel:
- rucola Dat kun je er door mengen maar ik heb dat liever als bedje onder de salade)
Instructies
- Kook de pasta naar aanwijzingen op de verpakking en spoel af met koud water.
- Meng alle andere ingrediënten goed en voeg daar de pasta aan toe.
- Goed mengen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met stokbrood en zeezout boter.