Klop de eigelen met het ei, de suiker en een eetlepel water luchtig op.
Spatel hier de beschuit en de amandelen onder.
Sla de eiwitten zeer stijf en spatel ook deze onder de eigelen.
Zeef de cacaopoeder samen met de bloem en spatel ook dit onder het beslag.
Bak dit af in een taartpan van 25 cm. die beboterd en bestoven is met bloem, in een oven van 160 graden C in ongeveeer 20 minuten.
Laat omgekeerd op een rekje afkoelen en snij de taart horizontaal in 3 lagen.
Trempeer de lagen met de helft van de kirch.
De morellen op sap heb je intussen gebonden met maizena en weer af laten koelen.
Maskeer de onderste plak met een deel van de met de poedersuiker opgeslagen room.
Leg hier bovenop de tweede plak welke wordt bedekt met de morellen en een weinig geslagen room.
Leg hier de deksel op en maskeer rondom en bovenop met geslagen room.
Versier met chocoladenkrullen en rozetten geslagen room en garneer met de bigareaux.