Breng de melk aan de kook met 6 eetlepels suiker.
Splits drie eieren en klop een beetje hete melk door de eidooiers.
Doe dit terug bij de rest van de melk en verhit tot het dik begint te worden, maar laat het niet koken.
Roer de mascarpone erdoor en laat het afkoelen; roer de room erdoor.
Splits ondertussen de overgebleven eieren en doe de drie eiwitten erbij; klop de 10 eiwitten stijf.
Klop de 7 eidooiers met de overgebleven suiker in een aparte kom en roer de cacao erdoor; voeg de eiwitten toe.
Verdeel dit mengsel over twee bakplaten en bak het 20 minuten op 165 graden.
Laat afkoelen.
Neem 4 glazen of coupes en snijd 3 cake-cirkels uit per glas.
Smelt 100 gram chocolade.
Doe een cake-cirkel op de bodem van elk glas, verdeel er wat kersen over, druppel wat chocolade over de kersen en giet er 4-5 eetlepels custard over; herhaal dit proces.
Leg een deegcirkel bovenop en giet de overgebleven custard erop.
Hak de overgebleven chocolade fijn en decoreer het dessert ermee, tezamen met een paar kersen.