Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking met 1 groentebouillonblokje.
Maak eerst het groentebouillonblokje fijn.
Laat de rijst koud worden.
Goed laten afkoelen.
Bak de GoodBite Shoarma volgens de aanwijzig op de verpakking in een wokpan of koekenpan.
Zet daarna even apart.
Bak twee uitjes en knoflook in een flinke scheut maisolie op middelmatig vuur totdat de uitjes glazig zijn.
Voeg de GoodBite Shoarma toe.
Voeg de kurkuma toe.
Even mengen.
Voeg de koude rijst toe.
Goed roerbakken.
Voeg de Coconut Cream toe.
Roerbak en meng totdat de geconcentreerde kokoscreme goed is opgenomen.
Het mengsel moet goed warm zijn.
Voeg desgewenst wat zout toe.
Zout met kruiden mag ook.
Voeg de rozijnen, walnoten en cashewnoten op het laatste moment toe.
Goed mengen.
Haal de pan van het vuur of warmtebron.
Bedek de shoarmaschotel met aluminiumfolie.
Folie direct op de rijst leggen.
Eventueel verzwaren met bord of handdoek.
Laat ongeveer 5 minuten staan.
Hierdoor heeft de kokoscreme de gelegenheid zijn smaak af te geven.
Garneer met wat walnoten en cashewnoten en dien de shoarmaschotel direct op.