Sis köfte I

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gram gehakt
  • 1 ui
  • 3 ei
  • 0,3 theelepel kaneel
  • ½ theelepel gemalen komijn djintan
  • 1 teentje knoflook
  • 8 houten satéstokjes

Instructies

  • Leg de satéstokjes den half uur van tevoren in water.
  • Snipper de ui heel fijn.
  • Doe het gehakt, de eidooiers, ui, zout, peper, kaneel en het komijnpoeder in
  • een kom.
  • Pers de knoflook erboven uit.
  • Kneed alles goed door elkaar.
  • Verdeel het gehaktmengsel in gelijke porties (twee per persoon) en kneed het
  • als worstjes om de satéstokjes.
  • Laat het gehakt onder de grill of op de barbecue gaar worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Barbecue / Vlees
Land van herkomst Turkije