Verwarm de oven voor op 175 graden C.
Was de broccoli en de bloemkool en verdeel de beide groenten in roosjes.
Kook de broccoli- en bloemkoolroosjes in ruim kokend water met zout in 2 minuten beetgaar.
Spoel broccoli en bloemkool af onder koud stromend water en laat ze in een vergiet goed uitlekken.
Pel de ui en snij ze in kleine stukjes.
Verhit de olie, boter of margarine in de koekenpan. Bak de ui in 3 minuten op een matig vuur zachtjes glazig.
Was intussen de paprika, halveer deze, verwijder zaad en zaadlijsten en snij de paprika in reepjes.
Was de tomaten en snij ze in partjes.
Voeg de paprikareepjes toe en bak deze 3 minuten zachtjes mee.
Voeg tomaat, broccoli en bloemkool toe aan de koekenpan en bak alles 2 minuten mee.
Klop de eieren los met 4 eetlepels water, de tomatenpuree, zout en peper.
Schenk het eimengsel over de groente in de koekenpan. Verdeel er de in plakjes gesneden geitenkaas over.
Laat de tortilla, met een deksel op de pan, op een laag vuur zachtjes stollen.
Haal na 5-7 minuten het deksel van de pan tot de tortilla bijna geheel droog is, maar nog steeds glanst.
Of zet daarna de pan in het midden van de voorverwarmde oven en laat in circa 10 minuten de kaas smelt