Spinaziepureepotje met Provençaalse runderreepjes

AllerHande februari 2000 / snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 eetlepel(s) olijfolie
  • 200 g Provençaals gekruide runderreepjes
  • 2 zakjes aardappelpuree à la minute pak ` 3 zakjes ` 58 g Maggi
  • 450 g spinazie diepvries
  • 3 eetlepel(s) gemalen oude kaas zakje a 150 g

Instructies

  • In pan olie verhitten. Vleesreepjes op hoog vuur in ca. 2 minuten al omscheppend bruin
  • bakken, vuur lager zetten en in ca. 10 minuten gaar bakken.
  • Intussen aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Spinazie volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen.
  • Spinazie door aardappelpuree scheppen.
  • Puree over twee borden verdelen en bestrooien met kaas.
  • Vleesreepjes erbij serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Rundvlees / Vlees
Land van herkomst Wereldkeuken