Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 fougasse de champain afbakbrood, 350 g
- 3 eieren
- 1 schaaltje kipfilet blokjes / ca. 300 g
- 25 g boter
- 1 zak ijsbergsla 200 g
- 300 g Tasty Tom tomaten
- 100 zwarte olijven zonder pit
- 2 pakken saladbar Caesar salade saladepakket, à 114 g
Instructies
- Brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken.
- Eieren in 8 minuten koken, onder koud stromend water afspoelen en pellen.
- Kip bestrooien met zout en peper.
- In koekenpan boter verhitten en kip in 5 minuten gaar en bruin bakken.
- Tomaten in partjes snijden.
- In grote schaal sla, tomaten, olijven en dressing (uit pak) mengen.
- Eieren in partjes snijden.
- Ei en kip over salade verdelen.
- Salade met croutons (uit pak) en kaas (uit pak) bestrooien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met brood.