Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2½ eetlepel olijfolie traditioneel
- 450 g kipgehakt
- 1 zakje taco seasoningmix casa fiesta
- 8 tacoschelpen
- 450 g winterwortel geraspt
- 2 zoetzure appels gewassen en in dunne partjes
- 40 g rozijnen
- 1 deciliter slasaus
- ½ zakje jonge bladsla
- 1 blik ananas schijven à 4 stuks in kleine stukjes
- ½ potje milde tacosaus
- 125 ml zure room
Instructies
- Verhit de olie en bak het kipgehakt al omscheppend in ± 5 minuten bruin.
- Voeg 1,2 dl heet water en de inhoud van het zakje tacomix toe en breng alles al roerende aan de kook.
- Laat de saus 15 minuten zachtjes koken.
- Verwarm de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Schep voor de salade de winterwortel met de appel, de rozijnen en de slasaus door elkaar.
- Vul de schelpen met de bladsla, de gehaktsaus en de ananasstukjes.
- Verdeel er tacosaus en zure room over en serveer direct.