Tacosla
Ingrediënten
- 1 klein blikje maïskorrels 150 gram
- 4 tacoschelpen
- 1 zakje geraspte worteltjes 150 gram
- 4 eetlepel(s) yoghurtmayonaise pot
- 4 eetlepel(s) currygewurz top down tube
- 50 g rozijnen
- 50 g geraspte jongbelegen kaas
- 4 blaadjes sla
- 2 eetlepel(s) cashewnoten
Instructies
- Haal het rooster uit de oven en verwarm de oven voor op 175 °C of gasovenstand 3.
- Spoel de rozijnen af in een vergiet en doe de maïs erbij.
- Laat alles goed uitlekken.
- Leg de tacoschelpen op het ovenrooster.
- Doe ovenwanten aan en schuif het rooster in de oven.
- Laat de schelpen in ongeveer 5 minuten warm worden.
- Schep ondertussen de maïs, rozijnen en wortel door elkaar.
- Doe ovenwanten aan en haal de schelpen uit de oven.
- Vul de warme tacoschelpen met de salade.
- Geef de yoghurtmayonaise en de curry er apart bij in een blaadje sla.
- Dat ziet er leuk uit.
- Verdeel de kaas en cashewnoten over de schelpen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer er patat bij.
Tip
Wil je geen kant-en-klaar geraspte worteltjes gebruiken? Rasp ze dan zelf. Je kunt de sausjes natuurlijk ook ín de schelpen scheppen. Dan zakken ze lekker helemaal in de 'Tacosla'.
Tip
Wil je geen kant-en-klaar geraspte worteltjes gebruiken? Rasp ze dan zelf. Je kunt de sausjes natuurlijk ook ín de schelpen scheppen. Dan zakken ze lekker helemaal in de 'Tacosla'.