Tacosla

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 klein blikje maïskorrels 150 gram
  • 4 tacoschelpen
  • 1 zakje geraspte worteltjes 150 gram
  • 4 eetlepel(s) yoghurtmayonaise pot
  • 4 eetlepel(s) currygewurz top down tube
  • 50 g rozijnen
  • 50 g geraspte jongbelegen kaas
  • 4 blaadjes sla
  • 2 eetlepel(s) cashewnoten

Instructies

  • Haal het rooster uit de oven en verwarm de oven voor op 175 °C of gasovenstand 3.
  • Spoel de rozijnen af in een vergiet en doe de maïs erbij.
  • Laat alles goed uitlekken.
  • Leg de tacoschelpen op het ovenrooster.
  • Doe ovenwanten aan en schuif het rooster in de oven.
  • Laat de schelpen in ongeveer 5 minuten warm worden.
  • Schep ondertussen de maïs, rozijnen en wortel door elkaar.
  • Doe ovenwanten aan en haal de schelpen uit de oven.
  • Vul de warme tacoschelpen met de salade.
  • Geef de yoghurtmayonaise en de curry er apart bij in een blaadje sla.
  • Dat ziet er leuk uit.
  • Verdeel de kaas en cashewnoten over de schelpen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer er patat bij.
Tip
Wil je geen kant-en-klaar geraspte worteltjes gebruiken? Rasp ze dan zelf. Je kunt de sausjes natuurlijk ook ín de schelpen scheppen. Dan zakken ze lekker helemaal in de 'Tacosla'.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Taco's & Nacho's