Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 200 gram tagliatelle
- 150 gram crème fraîche
- 1 el ketchup
- 200 gram scampi’s schoongemaakt uit de diepvries
- 5 el cocktailsaus zelf gemaakt
- zout
- peper
- 50 gram Parmezaanse kaas geraspt
- Cocktailsaus
- 4 el mayonnaise
- 1 el kerchup
- 1 el room
- 1 kl Worchestershire saus
- 1 snufje cayennepeper
Instructies
- Zet een pan met water op met wat zout.
- Meng in een kom de ingrediënten voor de cocktailsaus.
- Kook de tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Bak in koekenpan in een scheut olie de scampi’s aan beide zijden.
- Voeg de crème fraîche toe en de cocktailsaus.
- Meng goed door elkaar en laat de saus warm worden.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de pasta, gamba’s en saus over de borden.
- Strooi de Parmezaanse kaas over de borden.