Tagliatelle met scampi’s en cocktailsaus

Tagliatelle met scampi’s en cocktailsaus

Porties: 2 personen
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 gram tagliatelle
  • 150 gram crème fraîche
  • 1 el ketchup
  • 200 gram scampi’s schoongemaakt uit de diepvries
  • 5 el cocktailsaus zelf gemaakt
  • zout
  • peper
  • 50 gram Parmezaanse kaas geraspt
  • Cocktailsaus
  • 4 el mayonnaise
  • 1 el kerchup
  • 1 el room
  • 1 kl Worchestershire saus
  • 1 snufje cayennepeper

Instructies

  • Zet een pan met water op met wat zout.
  • Meng in een kom de ingrediënten voor de cocktailsaus.
  • Kook de tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking.
  • Bak in koekenpan in een scheut olie de scampi’s aan beide zijden.
  • Voeg de crème fraîche toe en de cocktailsaus.
  • Meng goed door elkaar en laat de saus warm worden.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Verdeel de pasta, gamba’s en saus over de borden.
  • Strooi de Parmezaanse kaas over de borden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Vis / Zeevruchten