Tartaartjes met roomsaus

snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 5 eetlepels roomboter
  • 1 pak aardappelschijfjes 450 g
  • pak sperziebonen diepvries, 450 g
  • 2 tomaten
  • 4 tartaartjes a ca. 100 g
  • 1 bekertje crème fraîche 125 ml
  • 1 potje roomkaas met knoflook 150 g

Instructies

  • In koekenpan 3 eetlepels boter verhitten.
  • Aardappelschijfjes ca. 10 minuten bakken.
  • Intussen sperziebonen verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
  • Tomaten schoonmaken, halveren en zaadjes verwijderen.
  • Vruchtvlees in reepjes snijden.
  • Tomaatreepjes laatste 2 minuten met sperziebonen meewarmen.
  • Intussen in braadpan rest van boter verhitten.
  • Tartaartjes in 7-8 minuten gaar bakken, halverwege keren.
  • Crème fraîche en roomkaas in steelpan verwarmen.
  • Tartaartje serveren met roomsaus, sperziebonen en aardappels.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Rundvlees / Vlees
Land van herkomst Nederland