Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 5 eetlepels roomboter
- 1 pak aardappelschijfjes 450 g
- pak sperziebonen diepvries, 450 g
- 2 tomaten
- 4 tartaartjes a ca. 100 g
- 1 bekertje crème fraîche 125 ml
- 1 potje roomkaas met knoflook 150 g
Instructies
- In koekenpan 3 eetlepels boter verhitten.
- Aardappelschijfjes ca. 10 minuten bakken.
- Intussen sperziebonen verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
- Tomaten schoonmaken, halveren en zaadjes verwijderen.
- Vruchtvlees in reepjes snijden.
- Tomaatreepjes laatste 2 minuten met sperziebonen meewarmen.
- Intussen in braadpan rest van boter verhitten.
- Tartaartjes in 7-8 minuten gaar bakken, halverwege keren.
- Crème fraîche en roomkaas in steelpan verwarmen.
- Tartaartje serveren met roomsaus, sperziebonen en aardappels.