Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 300 g ebly voorgekookte tarwe, pak à 500 g
- 1 tablet groentebouillon
- 500 g witte asperges
- 500 g groene asperges
- 2 eetlepels olijfolie
- 3 bosuitjes
- 250 g camembert
Instructies
- Ebly koken volgens gebruiksaanwijzing met groentebouillontablet.
- Witte asperges schillen, houtachtige uiteinden er afsnijden en asperges in stukken van ca. 3 cm snijden.
- Groene asperges wassen, houtachtige uiteinden er afsnijden en asperges in stukken van ca. 3 cm snijden.
- Witte asperges ca. 5 minuten koken.
- Laatste 2 minuten groene asperges toevoegen.
- Asperges laten uitlekken.
- In wok of braadpan olie verhitten.
- Asperges ca. 5 minuten roerbakken.
- Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden.
- Camembert in reepjes snijden.
- Ebly laten uitlekken, bosui erdoor scheppen.
- Camembert door asperges scheppen en nog even goed doorwarmen.
- Ebly serveren met asperges.