Thaise tomatensoep 2

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 pakken tomaat (à 500 ml)
  • 1 blik kokosmelk (400 ml)
  • ½ eetlepel(s) Thaise rode currypasta (pot à 225 gram)
  • 4 eetlepel(s) vissaus (fles à 200 ml)
  • 2 visbouillontabletten
  • 3 bosuitjes
  • 2 bak garnalen (à 125 gram)
  • 1 meergranen stokbrood

Instructies

  • In grote soeppan tomaten, kokosmelk, 200 ml water, currypasta, vissaus en bouillontabletten aan de kook brengen en onder regelmatig roeren 3 minuten zachtjes laten koken. 
  • Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. 
  • Garnalen door soep roeren en nog 1 minuuut verwarmen. 
  • Soep garneren met bosui. 
  • Serveren met stokbrood.

Wijnadvies: Etchart Cafayate TorrontésWijnadvies: Etchart Cafayate TorrontésWijnadvies: Etchart Cafayate TorrontésWijnadvies: Etchart Cafayate Torrontés

    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    Recept categorieën Soep / Vis / Zeevruchten
    Land van herkomst Thailand