Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 stengels bleekselderij
- 2 groene paprika's
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 schaaltje varkensvleesreepjes ca. 300 g
- 1 doos Soft Taco Dinner 362 g
- 100 gram gewelde abrikozen zakje à 200 g
- 100 g cashewnoten gezouten zakje à 150 g
- 1 zak friséesla 200 g
Instructies
- Bleekselderij en paprika's schoonmaken, wassen en in stukjes snijden.
- In braadpan olie verhitten.
- Vlees ca. 3 minuten bakken.
- Bleekselderij en paprika ca. 2 minuten meebakken.
- Seasoningmix (uit doos) en 1½dl water toevoegen en ca.10 minuten zachtjes doorkoken, af en toe roeren.
- Abrikozen in stukjes snijden.
- Cashewnoten grof hakken.
- Tortilla's (uit doos) loshalen, opstapelen en in magnetronfolie verpakken.
- Tortilla's 1 minuut op vol vermogen (700 watt) verhitten.
- Abrikozen en cashewnoten door vleesmengsel roeren en 1 minuut meewarmen.
- Tortilla's vullen met sla, vleesmengsel en tacosaus (uit doos), en opvouwen.