Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 schaaltje kipfilet ca. 400 g
- 2 uien
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 dinnerkit flour tortilla's Fajita Old El Paso
- 1 zakje gemengde sla 200 g
- 4 eetlepels sladressing knoflook
- 1 blik maïskorrels 300 g
- 1 bekertje sour cream 125 ml
Instructies
- Kipfilet in kleine blokjes snijden.
- Uien pellen en snipperen.
- In braadpan olie verhitten en kipfilet ca. 4 minuten rondom bakken.
- Ui toevoegen en ca. 2 minuten meebakken.
- Kruidenmix (uit kit) mengen met 100 ml water en ca. 10 minuten onafgedekt zachtjes laten koken.
- Intussen tortilla's (uit kit) verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
- Sla aanmaken met dressing.
- Maïs laten uitlekken en ca. laatste 3 minuten met kipmengsel meeverwarmen.
- Tortilla's aan tafel vullen met kipmengsel, salsasaus (uit kit) en sour cream.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met salade.