Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 bosjes raapstelen ca. 400 g
- 1 zakje kaassaus 50 g
- 150 g geraspte belegen kaas
- zout
- versgemalen peper
- 4 wrap tortilla's
- 2 eetlepel(s) sesamzaad
- 1 eetlepel(s) boter of margarine om in te vetten
Instructies
- In pan 250 ml water aan de kook brengen.
- Intussen worteltjes van raapstelen verwijderen.
- Raapstelen wassen en grof snijden.
- Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5.
- Lage, wijde ovenschaal invetten.
- Raapstelen met weinig water 2 à 3 minuten koken.
- Intussen kaassauspoeder door kokend water roeren.
- Raapstelen in vergiet laten uitlekken en zoveel mogelijk vocht eruit duwen.
- Kaassaus en helft van kaas door raapstelen mengen.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Tortilla's's vullen met raapstelen, oprollen en in ovenschaal leggen.
- Rest van kaas er dik over strooien.
- Sesamzaad erover strooien.
- Tortilla's's in oven schuiven en in midden van oven in ca. 12 minuten mooi goudbruin bakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met frisse salade.