Tuinerwtjes met bosui en ham van Astrid Veltman

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 bosuitjes
  • 50 gram ham in plakjes
  • 25 gram boter
  • 1 pak tuinerwtjes extra fijn 450 gr, diepvries, Iglo
  • 1 theelepel tijm
  • zout (versgemalen zwarte) peper

Instructies

  • Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in dunne ringetjes.
  • Snijd de ham in dunne reepjes.
  • Smelt de boter in een pan, schep de uiringetjes, erwtjes en tijm erdoor en laat afgedekt ± 10 minuten zachtjes smoren. Schep af en toe om.
  • Schep de hamreepjes erdoor en warm die ± 2 minuten mee.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Serveer er cordon bleu en gebakken aardappeltjes bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Varkensvlees