Vanillemascarpone met passievrucht

Allerhande 2003
Porties: 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ bak mascarpone a 250 g
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 4 passievruchten
  • 3 eetlepels vers sinaasappelsap
  • 1 eetlepel witte rum slijter
  • 1 bak passiefruitsorbetijs ½ liter

Instructies

  • Mascarpone losroeren met vanillesuiker.
  • Passievruchten halveren en vruchtvlees met theelepel eruit scheppen. Sinaasappelsap en rum door passiefruit roeren.
  • Met ijsbolletjesschep 4 bollen vormen van mascarpone en over vier borden verdelen.
  • Passievruchtensaus erover scheppen.
  • Bolletje sorbetijs naast mascarpone leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Nagerecht
Land van herkomst Nederland
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch