Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vanillemascarpone met passievrucht
Allerhande 2003
Porties:
4
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
ijsbolletjeslepel
Ingrediënten
▢
½
bak
mascarpone
a 250 g
▢
1
zakje
vanillesuiker
▢
4
passievruchten
▢
3
eetlepels
vers sinaasappelsap
▢
1
eetlepel
witte rum
slijter
▢
1
bak
passiefruitsorbetijs
½ liter
Instructies
Mascarpone losroeren met vanillesuiker.
Passievruchten halveren en vruchtvlees met theelepel eruit scheppen. Sinaasappelsap en rum door passiefruit roeren.
Met ijsbolletjesschep 4 bollen vormen van mascarpone en over vier borden verdelen.
Passievruchtensaus erover scheppen.
Bolletje sorbetijs naast mascarpone leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
Land van herkomst
Nederland
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch