Varkenshaassaté met wortelsalade

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 zakje satémarinade 38 g
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • 3 zakjes peen julienne a 150 g
  • 1 cup honing-mosterddressing 100 g
  • 1 pot satésaus kant-en-klaar, 450 ml
  • 1 stokbrood

Instructies

  • Varkenshaas in blokjes snijden.
  • Marinade maken volgens gebruiksaanwijzing met olie en ketjap.
  • Vlees ca. 10 minuten in marinade leggen.
  • Wortel mengen met dressing en op smaak brengen met zout en peper.
  • Vlees aan satéstokjes rijgen.
  • Satés op barbecue of grill in ca. 10 minuten grillen.
  • Satésaus verwarmen in magnetron volgens gebruiksaanwijzing.
  • Stokbrood in plakjes snijden.
  • Satés serveren met saus, stokbrood en wortelsalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Varkensvlees / Vlees