Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 zakje satémarinade 38 g
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 eetlepel ketjap manis
- 3 zakjes peen julienne a 150 g
- 1 cup honing-mosterddressing 100 g
- 1 pot satésaus kant-en-klaar, 450 ml
- 1 stokbrood
Instructies
- Varkenshaas in blokjes snijden.
- Marinade maken volgens gebruiksaanwijzing met olie en ketjap.
- Vlees ca. 10 minuten in marinade leggen.
- Wortel mengen met dressing en op smaak brengen met zout en peper.
- Vlees aan satéstokjes rijgen.
- Satés op barbecue of grill in ca. 10 minuten grillen.
- Satésaus verwarmen in magnetron volgens gebruiksaanwijzing.
- Stokbrood in plakjes snijden.
- Satés serveren met saus, stokbrood en wortelsalade.