Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Was en borstel de aardappels goed schoon.
- Pel en snijd de ui in grove stukken.
- Pel en snijd de knoflook in stukjes.
- Halveer de rode peper, snijd de zaadlijsten eruit en snijd in smalle halve ringetjes.
- Verwarm de oven voor op 160 graden.
- Zet een braadpan op het vuur en verhit 2 eetlepels olie en braad de rollade rondom aan.
- Strooi wat zout en peper op de rollade,
- Haal de rollade uit de pan en bewaar onder aluminiumfolie.
- Doe de spekblokjes in dezelfde pan samen met de ui.
- Fruit aan totdat de ui glazig is.
- Voeg dan de aardappelen, knoflook en wat Provençaalse kruiden toe.
- Doe de rollade terug in de pan.
- Schenk de azijn in de pan.
- Voeg de tomatenblokjes, de rode peper, de blaadjes van de takjes tijm toe.
- Breng het geheel aan de kook.
- Varkensrollade à l'Andalusie
- Doe het deksel op de pan en zet de pan in de oven voor 45 minuten.
- Haal de pan uit de oven en haal de rollade uit de pan en laat 5 minuten rusten.
- Snijd de rollade in plakken en haal de touwtjes van de rollade.
- Verdeel over de borden en geef er de saus en de aardappelen bij.