Vegetarische Indiase curryschotel

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 pakken naanbrood naturel (a 280 gram)
  • 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 2 schaaltjes Quorn-stukjes (a 175 gram)
  • 1 zak grofgesneden wokgroenten (400 gram)
  • 1 pot Tikka Masalasaus (Indiase currysaus, 400 ml)
  • ½ pak erwten (diepvries, a 450 gram)
  • 1 mango

Instructies

  • Oven op 200 ºC voorverwarmen en naanbrood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. 
  • In braadpan olie verhitten en Quornstukjes 2 minuten rondom bakken.
  • Wokgroenten toevoegen en 4 minuten roerbakken. 
  • Currysaus en 200 ml water erbij schenken en bevroren tuinerwten erdoor scheppen. 
  • Saus aan de kook brengen en gerecht 10 minuten laten sudderen. 
  • Mango's schillen en in parten snijden. 
  • Curry over vier diepe borden verdelen. 
  • Met naanbrood en mango serveren.

Wijnadvies: Gallo Sierra Valley Chenin Blanc

    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    Recept categorieën Groenten
    Land van herkomst India
    Geschikt voor Dieët: Vegetarisch