Vegetarische Indiase curryschotel
Ingrediënten
- 2 pakken naanbrood naturel (a 280 gram)
- 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 2 schaaltjes Quorn-stukjes (a 175 gram)
- 1 zak grofgesneden wokgroenten (400 gram)
- 1 pot Tikka Masalasaus (Indiase currysaus, 400 ml)
- ½ pak erwten (diepvries, a 450 gram)
- 1 mango
Instructies
- Oven op 200 ºC voorverwarmen en naanbrood volgens gebruiksaanwijzing afbakken.
- In braadpan olie verhitten en Quornstukjes 2 minuten rondom bakken.
- Wokgroenten toevoegen en 4 minuten roerbakken.
- Currysaus en 200 ml water erbij schenken en bevroren tuinerwten erdoor scheppen.
- Saus aan de kook brengen en gerecht 10 minuten laten sudderen.
- Mango's schillen en in parten snijden.
- Curry over vier diepe borden verdelen.
- Met naanbrood en mango serveren.