Bereid de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
Snijd ondertussen de lente-uitjes schuin in stukjes, de tomaten in partjes, de Chinese kool in reepjes en de vis in stukjes van ca. 4 cm.
Dep de vis en de ananas droog met keukenpapier.
Verwarm een wok op hoog vuur, schenk er ca. 2 el Wokolie in en wok de stukjes vis rustig 2 min. Voeg de lente-uitjes, tomaat, kool en ananas toe en roerbak 3 min.
Schuif de ingrediënten, als er veel vocht in de pan zit, naar de zijkant van de pan en laat het vocht in het midden van de pan verdampen.
Zet het vuur laag.
Voeg de Wok Paste toe, meng alles door elkaar en warm nog even door.
Verdeel de rijst met daarop de Vis Curry Lemongrass & Chili met ananas over 2 grote kommen of diepe borden.