Visspies met cocktailsaus
Ingrediënten
- 400 g roodbaars
- 1 bakje romaatjes 250 g
- 3 eetlepels olijfolie
- 1½ aardappels diepvries, à 450 g
- 1 appels
- 1 ijsbergsla 200 g
- 6 eetlepels yoghurtdressing
- ½ pot cocktailsaus à 300 ml
- satéstokjes
Instructies
- Satéstokjes in water weken.
- Oven op 225 °C voorverwarmen.
- Vis in stukken snijden.
- Vis met tomaatjes aan satéstokjes rijgen.
- Spiesen met zout bestrooien en met olie bestrijken.
- Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing in oven bereiden.
- Appel wassen, in partjes snijden en klokhuis verwijderen.
- Appel in stukjes snijden en met sla en dressing mengen.
- Spiesen in grote koekenpan of grillpan in 5 minuten gaarbakken.
- Spiesen met cocktailsaus, aardappelpartjes en salade serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies: Moncaro Verdicchio dei Castteli di Jesi Classico