Visspies met cocktailsaus

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 g roodbaars
  • 1 bakje romaatjes 250 g
  • 3 eetlepels olijfolie
  • aardappels diepvries, à 450 g
  • 1 appels
  • 1 ijsbergsla 200 g
  • 6 eetlepels yoghurtdressing
  • ½ pot cocktailsaus à 300 ml
  • satéstokjes

Instructies

  • Satéstokjes in water weken.
  • Oven op 225 °C voorverwarmen.
  • Vis in stukken snijden.
  • Vis met tomaatjes aan satéstokjes rijgen.
  • Spiesen met zout bestrooien en met olie bestrijken.
  • Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing in oven bereiden.
  • Appel wassen, in partjes snijden en klokhuis verwijderen.
  • Appel in stukjes snijden en met sla en dressing mengen.
  • Spiesen in grote koekenpan of grillpan in 5 minuten gaarbakken.
  • Spiesen met cocktailsaus, aardappelpartjes en salade serveren.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies: Moncaro Verdicchio dei Castteli di Jesi Classico
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis