Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 zoete aardappels
- 1 rode ui
- 6 eieren
- flinke pluk verse peterselie fijngehakt
- 100 gram feta
Instructies
- Schil de zoete aardappel en snijd deze in dunne plakjes (met een rasp in een keukenmachine gaat dat het best).
- Schil de ui en snijd ook deze in dunne ringen.
- Verwarm een scheut olie in een pan en bak de aardappel en ui met wat peper en zout in 5 minuten goudbruin.
- Klop ondertussen de eieren los met de peterselie en brokkel hier de feta door.
- Giet het eimengsel in de pan over de ui en aardappelplakjes.
- Zet het vuur laag, zet een deksel op de pan en bak de tortilla in 10 minuten gaar.
- Haal hem dan uit de pan, snijd hem in punten en serveer!
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een groene salade!