Wrap met Mexicaanse salade
Ingrediënten
- 3 eetlepel(s) boerenyoghurt
- 2 eetlepel(s) mayohalf
- 1 teentje knoflook geperst
- peper
- zout
- 3 eetlepel(s) koriander geknipt
- 100 gram krulsla melange
- 1 blik kidneybonen afgespoeld en uitgelekt
- 1 rode ui in dunne ringen
- 150 gram chorizo in reepjes
- 1 avocado in kleine blokjes
- 1 paprika in piepkleine stukjes
- 8 wrap tortilla's
Instructies
- Klop een dressing van de yoghurt, de mayohalf, de uitgeperste knoflook, peper en zout naar smaak en de koriander.
- Meng de sla met de kidneybonen, de ui, de chorizo, de avocado, de paprika en de dressing.
- Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel een gedeelte van de salade erover.
- Rol de tortilla’s op en snijd ze schuin middendoor.
- Geef de rest van de salade er apart bij.