Wraps met kip en avocado
Boodschappen 2-2002
Ingrediënten
- 4 kant-en-klare bloemtortilla’s
- 2 vleestomaten
- 1 groene peper
- 1 ui
- 300 g gerookte kipfilet in dikke plakken gesneden (vleeswaren)
- 1 avocado
- mespuntje chilipoeder of enkele druppels tabasco
- 1 eetlepel(s) sojasaus
- 1 eetlepel(s) citroensap
- 125 ml zure room
- 4 eetlepel(s) geraspte belegen kaas
Instructies
- Kruis de tomaten in, leg ze enkele tellen in kokend water, pel ze en snijd ze in blokjes.
- Snijd de peper zonder zaadjes in smalle reepjes.
- Pel de ui en snipper deze.
- Verdeel de kipfilet in reepjes.
- Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil.
- Besprenkel het met citroensap.
- Meng alle ingrediënten luchtig behalve de geraspte kaas.
- Verwarm de bloemtortilla’s volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Rol de tortilla’s in de vorm van een hoorntje, schep er de vulling in, zet ze rechtop in een glas om te presenteren en strooi de kaas erover.