Zeetong Picasso

Zeetong Picasso

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 8 zeetongfilets
  • Roomboter om te bakken
  • Zout
  • Peper
  • Paprikapoeder
  • Bloem om te paneren
  • Klein blikje peren op zware siroop
  • Klein blikje perziken op zware siroop
  • Klein blikje ananasschijven op zware siroop

Instructies

  • Kruid de zeetongfilets met zout, peper en paprikapoeder.
  • Haal ze lichtjes door de bloem en schud overtollige bloem eraf.
  • Verhit de roomboter en bak de tongfilets goudbruin en gaar, ongeveer 10 minuten aan elke kant.
  • Laat de vruchten uitlekken in een zeef en bewaar het sap niet.
  • Snijd de vruchten in grove stukken.
  • Haal de filets uit de pan, maar houd ze warm.
  • Bak de vruchten in het achtergebleven bakvet en voeg eventueel een klontje roomboter toe.
  • Serveer de gebakken vruchten over de tongfilets.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vis
Land van herkomst Frankrijk