Zeetongen van Brabo

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 zeetongen of 4 kleine tongen
  • bloem
  • peper
  • zout
  • boter
  • 2 sjalotjes
  • 100 gr peterselie fijngehakt
  • 4 soeplepels water
  • 1 soeplepel azijn

Instructies

  • Fileer de zeetongen of laat ze door uw vishandelaar fileren.
  • Droog de filets af en wentel ze in bloem.
  • Bak ze in geklaarde boter en houd de gebakken vis warm.
  • Stoof de versnipperde sjalotjes in dezelfde braadpan aan en voeg er de gehakte peterselie aan toe.
  • Bevochtig met de azijn en het water, laat goed uitkoken en kruid met peper en zout.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer met gepersileerde aardappelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis
Land van herkomst België