Zoete soja wok roll met tofu, paksoi en knapperige worteltjes

Zoete soja wok roll met tofu, paksoi en knapperige worteltjes

Porties: 3 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g paksoi
  • 150 g worteltjes geschrapte
  • Conimex Wok Olie
  • 1 pakje SoFine Tofu reepjes licht gekruid
  • Conimex Woksaus Indonesische Zoete Soja
  • 3 eetlepel(s) koriander fijngehakte
  • 1 pak Conimex Wok Rolls
  • Conimex Gebakken Uitjes

Instructies

  • Was en snijd de paksoi in reepjes of trek van kleine paksoi alleen maar de blaadjes los.
  • Snijd de worteltjes schuin in plakjes.
  • Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
  • Voeg een scheutje olie toe en roerbak de tofu ca. 1 minuut.
  • Wok de worteltjes 3 minuten mee.
  • Voeg vervolgens de paksoi toe en wok nog 1 minuut.
  • Roer er vervolgens ca. 6 eetlepels woksaus door en wok nog 1 minuut.
  • Schep de koriander erdoor.
  • Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm 20 seconden per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
  • Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
  • Verdeel het tofumengsel over de wok rolls.
  • Bestrooi met gebakken uitjes en rol ze op.
  • Leg ze op 3 borden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:

Zet voor een heerlijk smaakaccent Conimex Mango Chutney op tafel. Geef er de frisse sambal: Conimex Sambal Tjampoer bij voor de pit.

Variatietip:

Je kunt deze wok rolls ook lekker pittig maken door wat fijngehakte rode peper met de tofu mee te wokken. En het is ook heel lekker om de wok rolls met grofgehakte cashewnoten in plaats van met Conimex Gebakken Uitjes te bestrooien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Roerbakken / Wokken / Vleesvervangers
Land van herkomst Oosters
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch