Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook.
Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar.
Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar.
Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed uit laten lekken.
Snijd de spitskool en de abrikozen in stukjes.
Hak de pinda´s grof.
Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes 5 minuten.
Wok daarna de spitskool en de abrikozen 5 minuten mee.
Meng de noedels, driekwart van de pinda´s en woksaus naar smaak (ca. 8 eetlepels) erdoor en wok nog 2 minuten.
Verdeel over de kommen of borden en strooi de rest van de pinda´s erover.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Zet Conimex Sambal Badjak, Atjar Taugé en Cassave Kroepoek op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen.
Variatietip:
In plaats van abrikozen kun je rozijnen gebruiken. Spitskool kan worden vervangen door Chinese kool en de vleesreepjes door bijvoorbeeld Tofu of Quorn.