Zwarte Kersen Yoghurttrifle met Cruesli

Een rustieke houten tafel met een glas yoghurttrifle in laagjes, gevuld met zwarte kersen, romige yoghurt en knapperige cruesli. De trifle is gegarneerd met hele kersen en verse muntblaadjes. De lagen tonen duidelijk het contrast tussen de diep rode kersen, witte yoghurt en goudbruine cruesli. De achtergrond toont een gezellige ontbijtsfeer met warme verlichting.

Zwarte Kersen Yoghurttrifle met Cruesli

Deze frisse en romige zwarte kersen yoghurttrifle met vanillevla en knapperige cruesli is een heerlijk ontbijt of dessert dat in een handomdraai klaar is!
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 5 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • 4 schaaltjes
  • Lepel

Ingrediënten

  • 500 g zwarte kersen vruchtenyoghurt
  • 400 ml vanillevla
  • 12 eetlepels cruesli
  • 1 theelepel kaneelpoeder

Instructies

  • Verdeel de yoghurt over 4 schaaltjes.
  • Schenk de vanillevla gelijkmatig over de yoghurt.
  • Strooi de cruesli eroverheen.
  • Bestuif met kaneelpoeder naar smaak.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:

Garneer met extra zwarte kersen of een handje gehakte noten voor een luxe twist.

Wijnadvies:

Een lichtzoete witte wijn zoals een Moscato past goed bij de romige en fruitige smaken van dit gerecht.

Voedingswaarden

Calories: 260 kcal | koolhydraten: 38 g | Protein: 7 g | Vet: 0.2 g | Zout: 22 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dessert - Nagerecht / Fruit / Ontbijt / Zuivel
Land van herkomst Internationaal
Jaargetijde: Alle Jaargetijden