Zwarte Kersen Yoghurttrifle met Cruesli
Deze frisse en romige zwarte kersen yoghurttrifle met vanillevla en knapperige cruesli is een heerlijk ontbijt of dessert dat in een handomdraai klaar is!
Equipment
- 4 schaaltjes
- Lepel
Ingrediënten
- 500 g zwarte kersen vruchtenyoghurt
- 400 ml vanillevla
- 12 eetlepels cruesli
- 1 theelepel kaneelpoeder
Instructies
- Verdeel de yoghurt over 4 schaaltjes.
- Schenk de vanillevla gelijkmatig over de yoghurt.
- Strooi de cruesli eroverheen.
- Bestuif met kaneelpoeder naar smaak.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Garneer met extra zwarte kersen of een handje gehakte noten voor een luxe twist.Wijnadvies:
Een lichtzoete witte wijn zoals een Moscato past goed bij de romige en fruitige smaken van dit gerecht.Voedingswaarden
Calories: 260 kcal | koolhydraten: 38 g | Protein: 7 g | Vet: 0.2 g | Zout: 22 g