Rettichsalade met kruidendressing

Rettichsalade met kruidendressing

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 rettich 500 g,
  • 1 komkommer
  • 1 zure appel James Grieve,
  • 1 bakje kruidendressing á 100 g, Johma,
  • 1 eetlepel slagroom
  • 10 sprietjes bieslook zakje á 15 g

Instructies

  • Rettich schoonmaken, wassen en (met kaasschaaf) in dunne plakjes schaven. Komkommer wassen en (met kaasschaaf) in dunne plakjes schaven.
  • Appel schillen, klokhuis verwijderen en in dunne plakjes snijden.
  • Dressing mengen met 1 eetlepel slagroom.
  • Bieslook boven kommetje fijnknippen.
  • Rettich, komkommer, appel en dressing door elkaar scheppen.
  • Bestrooien met bieslook.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker bij gebakken aardappelschijfjes en vis
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Salade
Jaargetijde: Snel te maken