Rettichsalade met kruidendressing
Aller Hande 1996
Ingrediënten
- 1 rettich 500 g,
- 1 komkommer
- 1 zure appel James Grieve,
- 1 bakje kruidendressing á 100 g, Johma,
- 1 eetlepel slagroom
- 10 sprietjes bieslook zakje á 15 g
Instructies
- Rettich schoonmaken, wassen en (met kaasschaaf) in dunne plakjes schaven. Komkommer wassen en (met kaasschaaf) in dunne plakjes schaven.
- Appel schillen, klokhuis verwijderen en in dunne plakjes snijden.
- Dressing mengen met 1 eetlepel slagroom.
- Bieslook boven kommetje fijnknippen.
- Rettich, komkommer, appel en dressing door elkaar scheppen.
- Bestrooien met bieslook.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker bij gebakken aardappelschijfjes en vis