Romige Driekazentosti met Meergranenbrood
Een smeuïge tosti met magor, mozzarella en Parmezaanse kaas op meergranenbrood – snel klaar en boordevol smaak.
Equipment
- Broodrooster met tostiklem
- Elektrisch tostiapparaat
- mes
Ingrediënten
- 1 bakje magor 150 g
- 1 bolletje mozzarella 125 g
- 2 eetlepels grofgeraspte Parmezaanse kaas
- 8 sneetjes Zaanse snijder meergranenbrood
Instructies
- Bol mozzarella in 8 even dikke plakken snijden.
- Sneetjes brood aan één zijde met magor besmeren.
- Eén boterham op met magor besmeerde zijde beleggen met 2 plakken mozzarella en 1/2 eetlepel Parmezaanse kaas.
- Boven op beleg 1 boterham met magor besmeerde zijde naar onder erop leggen.
- Op dezelfde wijze overige boterhammen beleggen.
- Tosti’s in elektrisch tostiapparaat of in broodrooster met tostiklem in 4 à 6 minuten goudbruin bakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer met een frisse salade van rucola en tomaat voor een complete lunch. Wijnadvies:
Lekker met een frisse Sauvignon Blanc of een lichte rode wijn zoals Pinot Noir.
Serveer met een frisse salade van rucola en tomaat voor een complete lunch. Wijnadvies:
Lekker met een frisse Sauvignon Blanc of een lichte rode wijn zoals Pinot Noir.
Voedingswaarden
Calories: 420 kcal | koolhydraten: 28 g | Protein: 19 g | Vet: 25 g | Zout: 1.8 g | Sugar: 2 g