Salade in Turks brood

Salade in Turks brood

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 Turks brood 400 g,
  • 125 g kipfilet fumé
  • 150 g geitenkaas met kruiden,
  • 1 bakje venkelrauwkost
  • 1 bakje wortel-selder salade 250 g,
  • 1 zakje veldsla 75 g,
  • 1 takje basilicum zakje á 15 g

Instructies

  • Brood uithollen tot 3 cm van rand.
  • Kipfilet en kaas in blokjes snijden.
  • Venkelrauwkost en wortel-selderijsalade erdoor scheppen.
  • Veldsla in brood leggen. Salade erop scheppen.
  • Basilicumblaadjes van takjes nemen en salade ermee garneren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Brood / Hoofdgerechten / Kaas / Salade
Jaargetijde: Snel te maken