Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediƫnten
- 250 gram mozzarella light minibolletjes gehalveerd
- 300 gram gerookte kipfilet gesneden
- 250 gram snoeptomaatjes gehalveerd
- 2 eetlepel(s) Dijon mosterd
- 2 eetlepel(s) Greensweet Syrup of honing
- 2 handjes basilicum blaadjes
- 80 gram rucola klein gesneden
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 3 eetlepel(s) balsamicoazijn
- peper naar smaak uit de molen
- zout naar smaak uit de molen
Instructies
- Meng de mosterd, olijfolie, balsamico azijn en de Greensweet Syrup met elkaar en maak op smaak met peper en zout.
- Meng de rucola, basilicumblaadjes, mozzarella, gerookte kipfilet en de tomaatjes goed.
- Strooi er wat zwarte verse peper overheen en voeg de dressing toe.
Notities / Tips / Wijnadvies
LET OP! Deze salade is aardig pittig omdat ik Dijon mosterd gebruikt heb, hou je daar niet van, gebruik dan een milde mosterd en dan 1 eetlepel i.p.v 2!!!