Spiegeleieren uit Spanje

Spiegeleieren uit Spanje

Aller Hande 1996
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 150 gr uien gesneden
  • 175 gr paprikamix
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 takjes tijm zakje á 15 g,
  • 1 dl Tomato Fritto
  • 4 scharreleieren
  • zout
  • peper

Instructies

  • In koekenpan olie verhitten. Uien en paprikamix toevoegen.
  • Knoflook pellen en erboven uitpersen. ca. 2 minuten zachtjes bakken.
  • Intussen tijmblaadjes van takjes nemen.
  • Tijmblaadjes en tomatensaus aan paprikamengsel toevoegen en ca. 2 minuten meebakken.
  • Eieren erboven breken, eierdooiers stuk prikken en eieren afgedekt in ca. 5 minuten laten stollen.
  • Bestrooien met zout en peper.
  • Serveren met brood.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Ei / Hoofdgerechten
Land van herkomst Spanje
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch