Spinazie a la crème, aardappelen met boomstammetjes
Spinazie a la crème gemaakt op eigen, eigenwijze wijze
Ingrediënten
- 600 gram aardappels
- 450 gram spinazie a la crème diepvries blokjes
- margarine Vloeibare
- Paneermeel
- Nootmuskaat
- 2 eieren
- 4 boomstammetjes
- Zakje jus naturel
- 300 ml water
Instructies
- Aardappelen schillen en wassen in 20 minuten gaar koken met zout naar smaak
- Spinazie a la crème opwarmen op half hoog vuur met 3 eetlepels vloeibare margarine
- Als de spinazie warm is zoveel paneermeel toevoegen tot een vrij stevige massa ontstaat
- 3 theelepels nootmuskaat toevoegen
- En 2 eieren breken en toevoegen
- Goed roeren tot al het ei goed gestold en verdeeld is
- Boomstammetjes ondertussen bakken in vloeibare margarine
- Wanneer de boomstammetjes gaar zijn uit de pan nemen en 300 ml water toevoegen en met de inhoud van het zakje jus even aan de kook brengen
- Verdelen over de borden
- Eet smakelijk
Notities / Tips / Wijnadvies
Makkelijke maar smakelijke maaltijd als je een keer snel een vrij gezonde maaltijd wilt maken.
Al mijn kinderen die niet meer thuis wonen maken nogsteeds moeders spinazie a la crème
Al mijn kinderen die niet meer thuis wonen maken nogsteeds moeders spinazie a la crème