Tortilla
Ingrediënten
- 200 gram rijst
- 400 gram gehakt
- 2 bosuitjes
- 1 zakje Fajita Seasoning mix Santa Maria Tex Mex
- 3 tomaten
- 125 ml zure room
- 2 ½ eetlepel groene pesto
- 4 Wrap Tortilla's Spinazie pak á 6 stuks, Santa Maria Tex Mex
- 8 eetlepels salsasaus hot pot á 350 gr, Santa Maria Tex Mex
- 150 gram belegen kaas
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed de bakplaat met wit bakpapier.
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
- Bak het gehakt in een droge koekenpan in ± 3 minuten rul.
- Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringetjes.
- Voeg de bosui en de Fajita Seasoning mix met water volgens de gebruiksaanwijzing toe en bak het al omscheppend ± 7 minuten op matig vuur.
- Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes.
- Meng de rijst met het gehakt en de tomaat.
- Roer een gladde saus van de zure room en de pesto.
- Bestrijk de tortilla's met dit mengsel en verdeel het warme rijstmengsel erover.
- Verdeel hierover de salsasaus en de kaas, rol de tortilla's op en steek ze met satéprikkers vast.
- Bak de tortilla's ± 15 minuten in het midden van de oven.
- Rol de tortilla's gedeeltelijk in het bakpapier en eet ze uit het vuistje.