Tortilla

      Reacties uitgeschakeld voor Tortilla

Tortilla

Categorie met vlees, Tortilla's
Keuken Mexico
porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in

  • 200 gr rijst
  • 400 gr gehakt
  • 2 bosuitjes
  • 1 zakje Fajita Seasoning mix Santa Maria Tex Mex
  • 3 tomaten
  • 125 ml zure room
  • 2 1/2 eetlepel groene pesto
  • 4 Wrap Tortilla's Spinazie pak á 6 stuks, Santa Maria Tex Mex
  • 8 eetlepels salsasaus hot pot á 350 gr, Santa Maria Tex Mex
  • 150 gr belegen kaas

Hoe maak ik het klaar

  • Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed de bakplaat met wit bakpapier.
  • Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Bak het gehakt in een droge koekenpan in ± 3 minuten rul.
  • Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringetjes.
  • Voeg de bosui en de Fajita Seasoning mix met water volgens de gebruiksaanwijzing toe en bak het al omscheppend ± 7 minuten op matig vuur.
  • Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes.
  • Meng de rijst met het gehakt en de tomaat.
  • Roer een gladde saus van de zure room en de pesto.
  • Bestrijk de tortilla's met dit mengsel en verdeel het warme rijstmengsel erover.
  • Verdeel hierover de salsasaus en de kaas, rol de tortilla's op en steek ze met satéprikkers vast.
  • Bak de tortilla's ± 15 minuten in het midden van de oven.
  • Rol de tortilla's gedeeltelijk in het bakpapier en eet ze uit het vuistje.