Trifle

Trifle

Trifle

Porties: 6
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pakje banketbakkersroom van Dr. Oetker
  • 1 blik tropische vlaaivulling of aardbeien
  • 1 kleine cake
  • slagroom
  • Cointreau of andere likeur

Instructies

  • Maak de banketbakkersroom aan.
  • Daarna even laten opstijven.
  • Snijd de cake in kleine blokjes en verdeel over de glazen.
  • Besprenkel de cake ruim met de likeur.
  • Verdeel dan de vlaaivulling over de glazen en zorg dat de cake helemaal bedekt is.
  • Even schudden met het glas zodat de gelei een beetje tussen de blokjes cake loopt.
  • Tot slot schep je de banketbakkersroom erover.
  • Goed koud laten worden in de koelkast.
  • Garneren met een toefje slagroom.

Notities / Tips / Wijnadvies

Voor een minder machtig toetjes: vervang de banketbakkersroom door vanillevla of custardpudding. Als je geen alcohol wilt gebruiken, vervang je de likeur door ranja.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dessert - Nagerecht