Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Taartjes van chocolade en Duvelbier
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
20
gram
gepasteuriseerd eigeel
▢
25
gram
suiker
▢
10
gram
gelatine
▢
75
gram
Duvelbier
▢
200
gram
room
▢
18
gram
Gin
▢
100
gram
Duvelbier
▢
2
gram
gelatine
▢
chocoladecake
Instructies
Verwarm het eigeel met de suiker au bain-marie en klop tot het is afgekoeld.
Los de gelatine in de Gin met wat Duvelbier op en voeg dit aan de eimassa toe.
Sla de room op en voeg die toe.
Voeg dan het overige bier toe.
Bekleed vormpjes met chocoladecake en vul ze met de compositie.
Geleer ze af met de 100 gr Duvelbier waarin de 2 gr gelatine is opgelost.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Chocolade
/
Taart