Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Merguez op de barbecue
20 merguez (pittige worstjes) aan een stuk 2 el gedroogde oregano
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
lange metalen spiesen
Barbecue
Ingrediënten
▢
20
merguez
(pittige worstjes) aan een stuk
▢
2
eetlepel(s)
oregano
gedroogde
Instructies
Prik de merguez met een vork regelmatig in en bestrooi ze met de oregano.
Steek 7-10 merguez al zigzaggend aan 2 spiesen en de overige merguez aan andere spiesen. Rooster de spiesen op de barbecue ca 15 minuten.
U kunt voor dit recept ook saucijsjes of een heel lang stuk verse worst gebruiken.
Rijg de worst al zigzaggend aan de spiesen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Vlees